Nyheder

Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg2 uger siden
Sidste gildemøde inden sommerferien blev afholdt på Nygård i Nørreskoven på Nord-Als.
Vi havde besøg af vore venner fra Sønderborg Gildet, som altid møder talstærkt op når turen går til Nord-Als - det er vi glade for.
Inden vi søgte indefor på den råkolde aften, havde vi hørt både Povl og Gunnar holde indlæg om fælleskabets og kulturens mange fordele og glæder - vi kan kun være enige 😀
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg2 måneder siden
På gildemødet i denne uge blev indlæget holdt af en af vores egne gildebrødre. Vi fik bla. en introduktion til medlemsfunktionerne på vores hjemmeside, og så hvor effektivt et værktøj facebook er til at få budskaber ud til bla. jer som nu læser dette 😀
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg2 måneder siden
"Det stille vand har den dybe grund"...på den baggrund blev Birte Wegner hyldet for sin indsats som leder i Ansgar Gruppe i Flensborg. Det skete på den netop overståede generalforsamling for det Sønderjyske (og Slevigske) område, på Damms Gård i Felsted. Vi glæder os specielt over at hæderen går til et ungt menneske fra det Sydslesvigske område.
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg4 måneder siden
Denne uges gildemøde bød på foredrag af regionsråds medlem Jørn Lehmann. Emnet var Cuba, som Jørn har besøgt gentagne gange siden 1970. Foredraget blev en spændende og levende fortælling om den Cubanske revolution, kultur og de mennesker og skæbner som Jørn har mødt på sine rejser.
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg5 måneder siden
Så er indsamlingen til skoleuniformer i gang.

I Lusaka i Zambia skal man have en skoleuniform for at kunne gå i skole.

På de 3 skoler vi tidligere har støttet med strikkegarn er børnene hårdt ramt, i det flere er forældreløse eller kun har én forældre.

Læs mere på vores hjemmeside, og se også aktuel status på indsamlingen.

https://nordborggildet.dk/indsamling

Bemærk: Indsamlingen er rettet mod Gilder i Danmark.
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg7 måneder siden
Så sænkede julefreden sig med årets sidste gildemøde. Vi sluttede af med en julefrokost og besøg af Julemanden, som fortalte om sin egen 20 årlige, og julemandens mere end 700 årige historie.
Herfra skal det lyde en Glædelig Jul, samt et Godt Nytår til både Julemanden, Gilder og andre følgere her på Facebook.