Nyheder

Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg3 dage siden
I aften nåede Fredslyset fra Betlehem til Nordborg. Flammen spredte sig til et fantastisk hav af lys på Tangshave Bo og Aktivitets Center, optoget igennem byen, og til slut i Nordborg Kirke.
Lyset og aftens andagt blev et symbol for Fred på jorden, Forståelse, Tolerance, Fællesskab, En gave til os alle. For Sct. Georgs Gildet i Nordborg er dette et "signatur arrangement", så der skal lyde en speciel tak til alle som deltog.
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg7 dage siden
Fonden ejet af Sct. Georgs Gildet i Nordborg giver støtte til julehjælp. På netop afholdte møde donerede gildet 5000 kr til Kafe 93 i Havnbjerg, som uddeler julehjælp til værdigt trængende familier.
Kafé 93 startede i 1993 på initiativ af daværende sognepræst og ildsjæl Lene Johansen.
Kaféen er et åbent og rart mødested for socialt udsatte og ensomme, hvor man kan få et godt måltid mad i selskab med andre til en rimelig pris.
Kurt og Marga, som begge er frivillige, modtog gavechecken og fortalte efterfølgende om hjælpearbejdet. Vi ønsker alle kommende modtagere en Glædelig Jul.
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg2 uger siden
Når dette sker, skyldes det normalt, at ejeren kun har delt det med en lille gruppe mennesker, har ændret, hvem der kan se det, eller har slettet det.
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg5 måneder siden
Sidste gildemøde inden sommerferien blev afholdt på Nygård i Nørreskoven på Nord-Als.
Vi havde besøg af vore venner fra Sønderborg Gildet, som altid møder talstærkt op når turen går til Nord-Als - det er vi glade for.
Inden vi søgte indefor på den råkolde aften, havde vi hørt både Povl og Gunnar holde indlæg om fælleskabets og kulturens mange fordele og glæder - vi kan kun være enige 😀
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg6 måneder siden
På gildemødet i denne uge blev indlæget holdt af en af vores egne gildebrødre. Vi fik bla. en introduktion til medlemsfunktionerne på vores hjemmeside, og så hvor effektivt et værktøj facebook er til at få budskaber ud til bla. jer som nu læser dette 😀
Sct. Georgs Gildet Nordborg
Sct. Georgs Gildet Nordborg7 måneder siden
"Det stille vand har den dybe grund"...på den baggrund blev Birte Wegner hyldet for sin indsats som leder i Ansgar Gruppe i Flensborg. Det skete på den netop overståede generalforsamling for det Sønderjyske (og Slevigske) område, på Damms Gård i Felsted. Vi glæder os specielt over at hæderen går til et ungt menneske fra det Sydslesvigske område.